Mi számít megcsalásnak? Nők válaszolnak (+16)

Volt idő, amikor a megcsalásnak egyszerű volt a definíciója: lefeküdni valaki mással, mint a partnerünk. A modern világban azonban sokkal bonyolultabbak lettek a szerelmi kapcsolatok, így a félrelépés megfogalmazása is változott.

A legtöbb férfi került már kínos helyzetbe amiatt, hogy kedvese félreértette a közeledését egy másik nőhöz. Ilyenkor a pasik nem értik, mit csináltak rosszul, hiszen ők csak barátkozni akartak ? legalábbis ezt gondolják ők. Míg ugyanis a férfiak 75 százaléka szerint a megcsalás a csóknál kezdődik, a nők sokkal kevésbé megengedőek a témában. Az askmen.com internetes oldal 100 nőt kérdezett meg, ők mit tekintenek megcsalásnak.

1. Megosztani titkainkat egy másik nővel

Úgy tűnik, az érzelmi kapcsolat a szexuálisnál is nagyobb súllyal esik a latba. A megkérdezett nők 36 százaléka állította, hogy megcsalásnak számít, ha párja olyan titkokat oszt meg valaki mással, amikről még neki sem szívesen beszél.

2.Szexi tánc

Ha a férfi egy szórakozóhelyen tánc közben túlságosan is átkarol egy másik nőt, vagy hozzásimul, az egész biztosan fekete pontot jelent. Nem véletlenül gondolják azt sokan, hogy a tánc olyan, mint az előjáték: a nők 41 százaléka szerint ha kedvesük valaki mással enyeleg a táncparketten, akkor később akár a hálószobáig is eljuthatnak.

Fotó: Northfoto

3.Flörtölés

Lehet, hogy a férfiaknak a flörtölés csak egy sport, de a nők erről egészen másként vélekednek. Legalább 35 százalékuk úgy gondolja, hogy ha kedvesük gyakran félreérthető megjegyzéseket tesz a sarki bolt pénztárosnak, akkor már kifelé kacsintgatnak a kapcsolatból.

4. Sztriptízklub

A legtöbb nő már azt is megcsalásnak tekinti, ha párja sztriptízklubba jár, de igazán az veri ki a biztosítékot, ha öltáncot is kap, vagy csak egyszerűen megérint egy táncosnőt. Itt mindenképpen érvényesül a mindent a szemnek, semmit a kéznek elve: a nők 79 százaléka elfogadhatatlannak tartja a fizikai kontaktust egy ?profival”.

5. Cyberszex

Amíg az ember szingli, gyakran előfordul, hogy az internethez fordul a szexuális kielégülésért. Amikor viszont párkapcsolatban teszi ugyanezt, az bizony már majdnem minden nő szerint megcsalás.Ráadásul személyes sértésnek is veszik, hogy kedvesük nem velük akarja kiélni piszkos fantáziáját.

6. Szex bármilyen formája

Bár reméljük, ezzel mindenki tisztában van, de azért leírjuk: a szex bármilyen formája megcsalás. Hiába állította azt Bill Clinton, hogy nem volt viszonya Monica Lewinsky-val, bizony még az orális szex is ebbe a kategóriába tartozik. Ha pedig bárkinek további kérdése lenne a témában, gondoljon csak arra, neki hogyan esne, ha a barátnője elkövetné bármelyiket is a fenti bűnök közül.

Forrás: blikk.hu